Bedrijven

bloemen op industriegebiedCreatieve activiteit tijdens trainingsdagen

Juist in de natuur heb je vele mooie metaforen die vertaald kunnen worden naar het bedrijfsleven.      Of dit nu gaat om samenwerken, pionieren of het ‘ecosysteem’ van een bedrijf of afdeling in kaart brengen, van de natuur kan je veel afkijken en leren. De daadwerkelijke invulling van de dag (of dagdeel) gaat natuurlijk in overleg en kan bijvoorbeeld gaan over een nieuwe strategie, missie, visie, teambuilding of samenwerken. Een onderdeel van de middag is praktisch; we gaan de natuur in en proberen het belangrijkste van het besprokene met het team uit te beelden en vast te leggen met de camera. Door mijn eigen ervaring in het bedrijfsleven met dit soort dagen kan ik goed inspelen op je wensen. Zo maken we er samen een leuke, maar ook nuttige dag van.

Voor wie?

Bedrijven, managers, bedrijven die trainingen aanbieden, individuele trainers en bedrijven die een training willen combineren met een creatief onderdeel, personeelsverenigingen, ondernemingsraden, medezeggenschapsraden.

Contact en boeken

Stuur een mailtje naar info@natuurkieken.nl of vul het contactformulier in. Vermeld alsjeblieft de naam van het bedrijf, de gewenste datum, het aantal medewerkers, wat het onderwerp is wat behandeld moet worden en een telefoonnummer van de contactpersoon. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Je kan me ook vrijblijvend bellen voor een persoonlijk advies of extra informatie op 06-37201475.

Facebook

© Natuurkieken 2023